Decemberi (szerelmetes) energiák

2020.11.03

"Amikor két érett ember szerelmes lesz, az élet egyik legnagyobb ellentmondása áll elő, az egyik legcsodálatosabb jelenség, ami létezik: együtt vannak, és mégis végtelenül egyedül. Olyannyira együtt vannak, hogy majdnem egyek, egységük azonban nem rombolja le egyéniségüket." Osho

A hónap fő témája, ami most sokak életében jelen van, a Labirintus. Kissé tévelygős energia, melyben nem igazán látjuk még a kiutat. Mint amikor a medencében cikk-cakkban úszol.... mert nem tudod, merre is van a pontos irány.

A múltban az elköteleződés sok Nő életében nehezített volt párkapcsolati téren. Leginkább belső akadályokba ütközött. Úgy érezhettük, hogy ez veszélyes. Mint a szerencsejáték, melyben nagyot lehet veszíteni..... s itt a szívünk a tét.

Most épp próbálod magad egyensúlyba hozni, megtalálni a helyes irányt. A helyzetet nem könnyíti meg, hogy nem igazán látsz tisztán.... elbódít, elkábít mindaz, amit most tálcán kínál az élet. De figyelj, mert könnyen megeshet, hogy többet gondolsz valakiről, vagy valamiről, mint ami valójában....Valahol érzed ezt Te is, épp ezért agyalsz, hezitálsz... de most arra kérlek, tégy félre minden agyalást, túlgondolást, mert ez csak nehezíti, hogy megtaláld a helyes irányt.

Amit most tehetsz, hogy vedd górcső alá az érzéseidet. Mennyi az, amit gondolsz róluk, és mennyi az, ami valóban benned él? Mi az, ami csupán illúzió, és mi az, mely lelked mélyéből feltörő, mély elköteleződés? Mert van, amikor a nehézségek, csak erősítik az akaratot...

Ahhoz, hogy készen állj az elköteleződésre, mélyre kell ásnod... ahonnan rég eltemetett lélekgyöngyidet tudod felszínre hozni, melyek segítenek feloldani kétségeidet.

A döntésnek, elköteleződésnek van most itt az ideje. Amit most kínál Neked a sors, az a Férfi érett aspektusa, a Varázsló.... néha visszahúzódik önnön magányába, és nem egy társasági típus. De érzései mélyek, és megkérdőjelezhetetlenek.

Kívánok mindenkinek örömteli decembert! Györgyi