Augusztusi energiák

2023.07.31

"A szerencse azt jelenti, hogy felkészültek vagyunk a kedvező lehetőségek fogadására. Egy kínai mondás szerint: "Minél többet tudsz, annál szerencsésebb leszel." Harry Lorayne


Ez a hónap bár szerencsésnek ígérkezik, de úgy tűnik, hogy ennek a szerencsének megvan a maga ára. Bizonyos dolgokat el kell engednünk ahhoz, hogy a sors kegyeltjei lehessünk. Mert bár a lap – a Lóhere – a szerencsét jelképezi, de én alapvetően nem igazán hiszek ebben. Hiszem, hogy a szerencse, meg a véletlen akkor köszönt be az életünkbe, amikor "megágyazunk" neki. Amikor képessé válunk a megteremtésére, befogadására.

Ez a szerencsésnek ígérkező hónap most nem a karrierépítésről, a tanulásról szól, és nem is a korlátlan lehetőségekről. Sokkal inkább szól az elfogadásról. Arról, hogy új utak, új lehetőségek lépnek az életünkbe és nekünk választani, dönteni kell, de mérlegelni mindenképpen. Belül kell megszülessen az a változás, amit elérni szeretnénk az életünkben.


Jelen helyzetben úgy érezzük, anyagi és/vagy lelki téren többet szeretnénk. Nagyobb szeletet kihasítani a bőség tortájából. Megvalósítani, életre kelteni a bennünk rejlő készségeket és képességeket. Ahhoz, hogy mindez megvalósulhasson, érdemes alaposan megvizsgálni, szemügyre venni nem csak a jelenlegi helyzetünket, hanem mindazt, ami ide vezetett. Mindaz, amit szeretnénk, egyfajta átértékelés révén valósulhat meg, amiben benne van az eddigi cselekedeteink és gondolati mintáink felülvizsgálata.

Sokaknak jelent ez anyagi szintű elégedetlenséget. Sokan érzik úgy, hogy kihasználják őket és nem részesülnek megfelelő anyagi ellentételezésben. Míg mások pedig minden eszközt megragadnak, hogy megszerezzék, ami számukra szükséges.

A történések szintjén megjelenhet a pozícióharc, a magasabb javadalmazások okán. Megjelenhetnek nem tisztességes játszmák és pénzügyi manipulációk is.

Farkastörvények ezek, melyekben eldönthetjük, milyen szinten szeretnénk ebben részt venni. És dönthetünk úgyis, hogy nem kívánunk mindennek részese lenni. Lehetőséget teremtve ezzel magunknak arra, hogy egy támogató közeg és magasabb szintű létezés irányába mozduljunk el.

Lezárva a régit, a megszokottat kezdhetünk el valami merőben mást. Elengedni mindazt, ami szorongásaink és szűkösség érzetünk forrása volt. Elindulni oda, ahol értékelnek, elismernek.

Ez a hónap arról szól, mennyire vagyunk képesek átlátni ezeken a helyzeteken és hova/hogyan pozícionáljuk magunkat. Megtalálni a helyünket ebben a nagy egészben úgy, hogy közben ne károsítsunk másokat. Ne vegyük fel más szerepét és megmaradjunk azok, akik valójában vagyunk.

Észrevenni a csapdákat vagy csapdahelyzeteket. Találékonynak és ébernek lenni még a káosz közepette is.

Mindez pedig annak függvénye, hova pozícionálod magad: ha túl alacsonyra, megjelenik a szűkösség és kihasználtság érzése.

Ha túl magasra, megjelenhetnek a szuper lehetőségek álruhájába öltöztetett veszélyforrások.

Mindig érdemes számolni a következményekkel és eldönteni, hogy megéri-e nekünk.

Szeretettel, Györgyi

Ha havi elemzést szeretnél kérni, itt tudod felvenni velem a kapcsolatot