Áprilisi energiák

2021.04.02

"Amikor a szeretet int felétek, kövessétek őt, Jóllehet minden útja nehéz és meredek. És mikor szárnyai átölelnek, engedjétek át néki magatokat, Jóllehet a belsejében rejlő kardok sebet ejthetnek rajtatok. És amikor szól hozzátok, higgyetek szavának, Jóllehet hangja összetörheti álmaitokat, miként az északi szél pusztává sepri a kertet. Mert amiként a szeretet koronával ékesít, azonképpen fog keresztre feszíteni is. Amiként növekedésteket segíti elő, azonképpen nyeseget is. Amiként felszárnyal magasságotokba, és megsimogatja leggyengébb ágaitokat, Azonképpen száll le gyökereitekhez is, és megrendíti őket a földhöz való kapaszkodásban. Mint a gabona kalászait, úgy gyűjt be benneteket magának. Kicsépel benneteket, hogy mezítelenné váljatok. Megrostál benneteket, hogy megszabadítson a pelyvától. Fehérre őröl benneteket. Megkeleszt benneteket, míg képlékennyé nem lesztek; És azután szent tüzére vet benneteket, hogy szent kenyérré legyetek Isten szent lakomáján. Ezt teszi véletek a szeretet, hogy megismerjétek szívetek titkait, s e tudás által az Élet szívének egy darabjává váljatok." Khalil Gibran

A kártyák azt jelzik, hogy itt az ideje használni az intuíciódat. A válaszokat magadban keresni. Lelked mélyén már ott van a megoldás, a válasz, még mielőtt a kérdést feltetted volna magadnak. Az agyalás, az aggódás akkor jelenik meg, amikor kizárólag az ész szavát követve szeretnéd megoldani a helyzetet. Amikor nem bízol abban, amit a benned élő bölcs sugall számodra. Pedig erre most nagy szükséged lenne.

Az elkövetkezendő időkben ez lesz az iránytűd. Ennek segítségével tudsz kapcsolódni vagy elhatárolódni..... mert most mindkettőre szükség van.

Figyeld a jelen lévő energiákat, a külső környezeti hatásokat, s azokkal harmóniában, együtt haladva megtalálod a megoldásokat. Mint a madarak, akik kihasználva az légáramlatok erejét, pihentetik szárnyaikat, miközben repülnek. Ha megtalálod életedben ezeket az áramlatokat, felszabadulnak az energiáid, és erőre kapsz. Képes leszel haladni, fejlődni, tovább lépni az akadályokon. 

A lapok jelzik, hogy sokak számára elérkezett az idő bizonyos dolgok tisztázására. A szívünk mélyén érezzük is ezt, de valami mégis visszatart.... mert a tisztázásban benne foglaltatik a véglegesség. Az, hogy itt most így, vagy úgy, de eldőlnek a dolgok. Az résnyire nyitva hagyott ajtó vagy végérvényesen becsukódik, vagy szélesre tárul. Ettől való félelmünkben nyújtjuk azt a bizonyos rétestésztát, addig, amíg el nem szakad. A bizonytalanságban még benne van az esély... - gondoljuk, mert képtelenek vagyunk megbarátkozni a gondolattal, hogy valaminek vége lehet az életünkben, vagy épp ellenkezőleg, elkezdődik.

Valahol tudjuk, hogy ennek így nincs értelme, hisz csak erőnket apasztja, s az élet előbb-utóbb kikényszeríti belőlünk. Meg kell találnunk magunkban azt az erőt, elszántságot, melyben ott rejlik az elfogadás is. Elfogadása annak, hogy sorsunkban vannak tanító célzatú történések, melyek jó esetben szemléletváltáshoz vezetnek.

Meg kell (kéne) tanulnunk végre tisztán, őszintén közelíteni egymáshoz, mert az határozza meg a jövőbeni kapcsolataink mikéntjét. Családi, baráti, szerelmi téren, és a munka frontján egyaránt. S ebben benne foglaltatik, hogy lesz, akit elengedünk, s másokat befogadunk lelkünk megújuló terébe. A felszín kapirgálása, a maszatolás többé már nem opció. A minket körül vevő világ és az életünk olyannyira alakul át, hogy ez már nem "fér bele". Sem időben, sem energiában, sem pedig érzéseinkben.

A kapcsolódásoknak egy új dimenziója van kialakulóban. Lesznek, akik élnek ezzel a lehetőséggel, s lesznek, akik nem. Te döntesz.

Egy dolog biztos, ahogy az a fenti idézetben is olvasható, az élet olyan helyzeteket hoz elénk, melyekben a próbatételek nem elkerülhetők.

Csodás április tavaszt kívánok Nektek! Györgyi

Szeretnék időpontot egyeztetni

Kérjük, add meg adataid és a lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot.