A Bak Telihold üzenetei

2022.07.12

"A tudatosság: jelenlét; és kizárólag a jelenlét képes feloldani a benned lévő tudattalan múltat." Joe Dispenza

A 2022. július 13.-án létrejövő Telihold a Bak jegyében köszönt ránk, és ennek megfelelően s az időtállóság és tartósság kérdésköre is megjelenhet az életünkben.

Mondom mindezt azért is, mert már előttem van a kirakott Lenormand pakli....

Az érzelmek kerülnek most előtérbe - mint ahogyan tavasz óta gyakorlatilag folyamatosan - és az állandóság. Amikor már vágyunk a révbe érésre, arra az érzésre, hogy "megérkeztünk". Vágyunk arra, hogy életünknek ebben a szeletében is harmóniát teremtsünk. Ehhez azonban van még némi rendezni valónk múltbéli dolgainkkal. Letisztítani azokat az energiákat, melyeknek lenyomatai még ott élnek lelkünk szegletében és kötődnek múltunk szereplőihez. Elfojtott érzések, a hozzájuk fűződő gondolati mintákkal. Van, aki még esetleg az újrakezdésben reménykedik, és ez akadályként jelenik meg életünkben.

A megoldás az új kezdetek felé mutat, és ez a megbocsátás energiáin keresztül képes megvalósulni. Ám itt elsősorban magunknak kell feloldozást adni, és elnéző szeretettel bánni önnön magunkkal. Eddig elnyomott lélekrészeinket újjáéleszteni. Nőknek saját nőiségük ezerarcú szirmait kivirágoztatni, a férfiaknak pedig a női részükkel barátságot kötni.

Megtanulni az elnyomó energiák és kapcsolatokkal való bánásmódot, mely a határok pontos kijelölésén és az önmagunkért való kiállás révén valósítható meg. Úgyis hívják ezt, belső tartás. Szóval tegyük fel a koronát. Ehhez mintaként szolgálnak múltunk azon szakaszai, ahol mindezt már megtettük, csak valamiért feledésbe merült. Emlékezzünk életünknek arra az időszakára, amikor ezeket az energiákat képesek voltunk működtetni az életünkben. Merüljünk el múltunk ezen nagyszerű szakaszában és azokban az energiákban, amit akkor és ott nagyszerűen működtettünk. Mint amikor visszamegyünk a forráshoz, és megmerítkezünk benne.

Erőt adó forrás ez és segít nemet mondani alantas játszmákra, párharcokra. Ráébredhetünk arra, ami eddig is nyilvánvaló volt, csak mi nem láttuk: a vesztes szerepét osztottuk magunkra.

Elengedve ezeket az egészségtelen kapcsolatokat életünknek új irányt adhatunk: a lelki bőség azon áramlását hozhatja ez el életünkbe, amely magával hozza az anyagi szintű megvalósulást is. Minden értelemben. S nem csak kapcsolatok elengedéséről lehet itt szó: viselkedés mintákról, kapcsolati működési mechanizmusokról. (Az önreflexió jelen helyzetben áldásos.)

Ha egyszer túllépve a negatív lelkiállapoton, lélek szintjén megéljük a bőség áramlását, akkor az Univerzum is hadrendbe állítja ezeket az energiákat számunkra.

S ebben a belső állapotban minden lehetséges. Egyik lehetőség hozza a másikat, és csak kapkodhatjuk a fejünket...

Új utak és új energiák nyílhatnak meg most számunkra.

Ezen felbuzdulva fogant meg az ötlet, hogy mindezt egy meditációval koronázzuk meg, hogy valóban kiteljesedettség lehessen belőle.

A részleteket itt találjátok:

https://fb.me/e/4chDCvbby

Szeretettel, Györgyi