Heti üzenet 10.23.-10.30.

2023.10.23

"Valamikor a lélek szó olyan láthatatlan energiákat jelentett, melyek befolyásolták a fizikai valóságunkat. Lelkünk pedig merít a hitünkből, a gondolatainkból és az Univerzum energiáiból. Itt az ideje felelősséget vállalni a meggyőződéseinkből fakadó gondolatainkért."


A hét energiája egy belső megtisztulás és megújulás kezdetét mutatja. Egy szükségszerűség ez, mely nem jöhet létre csupán a fotelben vagy meditálás által. Cselekvő hozzáállást igényel. Egy olyan energia ez, mely gyermekien tiszta, mentes az előítéletektől, a múlt sérelmeiben tocsogó előfeltevésektől és a hozzájuk kapcsolódó félelmektől. Mentes továbbá mindenfajta befolyástól, illetve befolyásolástól.

Mert mindazt, ami idáig vezetett, az egy nagy akadály – hegyként tornyosul most. Ezt a hegyet pedig - képletesen értve – nem megmászni, hanem lerombolni kéne. 

Azért, mert mögötte a megvalósulás, a kiteljesedettség lehetősége vár ránk. 

A nőiségben való kiteljesedés, mely a teremtés forrása. 

Régóta építgetjük már ezeket a falakat lelkünk rétegeiben, csakráinkban és vetítjük ki az auránkba is. Ragaszkodunk ezekhez a régi sebekhez. Nem kevés nehézséget és szenvedést okozva ezzel magunknak.

Ám a nehézségek után most kapcsolataink kiteljesedésének lehetősége rejlik.

A teremtés, mely szívből és nem egós akaratból történik. Megteremteni egy új – ám ősidők óta létező – női minőséget. Mely mentes a téves és dogmatikus hitrendszerektől. Az áldozat szereptől, az alárendeltség belső kényszerétől. Szabadon áramló és áradó. Ezért aztán nem fél a férfit megkoronázni.

Rálátni eddigi játszmáinkra, melynek mentén kapcsolatainkat szőttük. Levetni ezeket a szerepeket és visszatérni az eredethez, melyből minden élet és a létezés maga kivirágzik.

Ez pedig a női esszencia, melyet, ha felélesztünk, életre kel maga a bolygó is.

Tesszük ezt mi nők önmagunkért, a férfiakért és az egész Terráért.

Mindehhez önmagunkon keresztül vezet az út.

Itt az idő, hogy e két minőség elfoglalja méltó helyét mind energetikailag, mind pedig itt, az anyag világában. Hisz a polaritás világában a két pólus egysége és harmóniája adja mindennek az alapját.

Szeretettel, Györgyi