Heti üzenet 02.27.-03.05

2023.02.27

"Némely változás felszínesen nézve negatívnak tűnhet, ám hamarosan rájössz, hogy valójában ezáltal valami új megjelenéséhez teremtődött meg a tér az életedben." Eckhart Tolle

A felszín mögé tekintve feltárulhat önvalónk, valódi énünk... és elkezdődhet gyógyulásunk

A hajó lapja, mint a hét energiája azt jelzi nekünk, hogy lassan bár, de elindult egy folyamat. Ez leginkább felismerésekkel kezdődik. Amikor elkezded látni, észrevenni mindazt, amit eddig nem. A látszat mögé láthatunk most és amit érszreveszünk nem feltétlen kellemes, ám annál hasznosabb. Ezek a felismerések segítenek bennünket bizonyos illúziók hátrahagyásában, nehéz, szomorú időszak érhet véget.

Ezzel párhuzamosan szerencsés fordulatok várhatóak életünkben. Ám ehhez bizonyos döntéseket meg kell/kéne hoznunk. Nem feltétlenül kellemes döntések ezek, így aztán sokat agyalunk rajta. A megújulás azonban akkor kezdődik, amikor merjük feltárni mindazt, amit még önmagunk elől is rejteni szeretnénk. Az önmegismerés és az önfelvállalás témáját feszegeti most minden esemény, körülmény ...mert vannak még olyan régi leckék, feladatok, melyek terheit le kéne pakolni végre, hogy a nehézségekből sikert kovácsoljunk. (a lapok egyértelműen jelzik egy sikeres időszak kezdetének lehetőségét) 

 

Lehetőségünk van most folyton ismétlődő helyzetekből kilépni, ezáltal pedig egy magasabb tudatossági szintre jutni. Ha képesek vagyunk túljutni ezeken az akadályokon, beindulhatnak a dolgaink. Csak kicsit túl sok a "ha...". Ami azt is jelenti, hogy nem ússzuk meg.

A langymeleg iszapban való dagonyázás, miközben "spiri lőzungokat" puffogtatunk, és bőszen hívjuk az angyalokat, hogy csináljanak már valamit..., nos ez nem opció.

És bizony ebben a helyzetben vannak, akik számára az élet egyértelműen üzen: a test jelzései, melyek betegségek, sérülések formájában jelennek meg, egyértelmű és sürgető üzenetet hordoznak.

Ennek nyomán feltárulhatnak eddig fel nem ismert okok, akár eddig azonosíthatatlan testi tünetek okaira derülhet fény. És képesek lehetünk a nehézségekből tanulságokat levonva egy új életszakaszba lépni. Ha így teszünk, ennek eredménye nyárra kézzelfoghatóvá válik életünkben.

Jelenleg azonban még a káosz időszakát éljük: mintha egy labirintus útvesztőiben kanyarogva keresnénk a kijáratot. Engedjük meg magunknak ezt a megtapasztalást, lelkiismeretfurdalás és különösebb önmarcangolás nélkül. Amikor a kijárathoz érünk, a harmónia, a belső egyensúly örömteli állapota vár ránk.

Szeretettel, Györgyi